899

Адміністрація комбінату вітає переможців виробничого змагання

Адміністрація комбінату вітає переможців виробничого змагання

Кінець минулого тижня став знаковим для всього гірничого колективу шахти №9/10, адже дві її прохідницькі бригади достроково виконали свої річні планові завдання.

В той час, коли Україна вже майже два роки живе у стані війни, яку проти неї підло розгорнула росія, гірники Марганецького гірничо-збагачувального комбінату продовжують працювати та утримувати гірничий фронт нашої Держави.

Нагадаємо, що з початком війни величезна кількість українців долучилася до боротьби країни з агресором – хтось пішов добровольцем воювати, хтось в тероборону, хтось волонтерити... Серед цих людей – наші шахтарі, і станом на середину вересня 521 працівник Марганецького ГЗК знаходиться на захисті України в лавах ЗСУ.

Під час роботи у гірників виникало безліч нестабільних ситуацій та труднощів, і багато хто сумнівався у подальшій роботі комбінату, але попри все наші хлопці продовжували працювати, виконувати свої встановлені планові зобов’язання та здобувати нові гірничі перемоги.

Виходець із прохідницької бригади Дмитра Бутакова, молодий та перспективний шахтар Юрій Володимирович МОСКАЛЕНКО є бригадиром прохідницької бригади з квітня 2022 року. Нагадаємо, що ця бригада була сформована на шахті №14/15, але нещодавно вона перейшла в надра шахти №9/10 і свої виробничі рекорди ставила саме тут.

Повернемось трохи назад. У червні 2022 року про бригаду Юрія Москаленка не чув тільки лінивий, адже тоді вона стала легендою комбінату – хлопці нарізали за місяць 85 погонних метрів гірничих виробок. Вони просто поставили перед собою ціль – наріжуть скільки зможуть, і результат виявився просто неперевершеним!

Такий темп бригада утримувала і впродовж 2023 року, тому не дивно, що 28 вересня бригада Юрія Москаленка стала першою серед прохідників, хто достроково виконав річне планове зобов’язання.

Трохи згодом, а точніше – через два дні, до "золотих" призерів виробничого змагання приєдналася друга бригада прохідників.

30 вересня прохідницька бригада, яку очолює Анатолій Анатолійович КАРПУК, достроково виконала річний план в розмірі 480 погонних метрів, тим самим ця бригада стала срібним призером комбінату у виробничих перегонах між прохідницькими бригадами підприємства.

Не порушаючи щорічних традицій, на стволі шахти гірників вітали почесні гості – представники адміністрації правління Марганецького гірничо-збагачувального комбінату. Вони висловлювали слова вдячності за титанічну працю в такий складний для всієї країни час, зичили міцного здоров’я та благополуччя, міцно, по-гірницьки, стискаючи руки.

Вітаємо наших гірників!