914

Шелепов Олександр

Шелепов Олександр

Наприкінці вересня Марганецька міська територіальна громада знову сколихнулась від гіркої звістки – 21 вересня у населеному пункті Верхокам'янське, що на Донеччині, під час виконання бойового завдання загинув марганчанин, гірник, люблячий чоловік та батько Шелепов Олександр Сергійович.

Олександр Сергійович – це не тільки приклад мужності, відваги та гідного сім’янина, це приклад працьовитості та самовідданості виконуваній роботі.

Ще у 2000 році Олександр закінчив Марганецький гірничий технікум по спеціальності експлуатація та ремонт гірничого електромеханічного устаткування та автоматизованих систем і отримав диплом техніка електромеханіка.

Його трудове життя було досить насиченим і в одній із характеристик про нього написано так: відповідальний, енергійний, проявляє інтерес до виробництва.

В структурі Марганецького гірничо-збагачувального комбінату Олександр Сергійович почав працювати одразу по закінченню технікуму, коли він влаштувався на Грушівську збагачувальну фабрику електрослюсарем черговим та з ремонту устаткування. Через рік перевівся на шахту №8, а у 2005 році повернувся на ГЗФ, на якій працював до 2021 року.

В 2021 році Олександр Сергійович вирішив повернутися до надр нашої землі, тому отримавши необхідні знання, влаштувався на шахту №14/15 підземним електрослюсарем черговим та за ремонту устаткування 4 розряду.

Вже 27 листопада 2022 року Олександра Сергійовича Шелепова мобілізовано до лав Збройних сил України, задля того, щоб захистити цілісність та суверенітет нашої незалежної Держави. Проте вибороти Перемогу він не встиг...

Олександру назавжди 42 роки. Він був молодим та радісним чоловіком, мав багато планів та мрій, котрим не судилося здійснитись, а без люблячого батька залишились два сини та донька…

Нажаль, клята війна забирає найкращих. Щира вдячність батькам Героя за те, що виховали патріота й справжнього Захисника України! Глибоко сумуємо та співчуваємо всій родині Олександра.

Жодними словами не втамувати пекучий біль і не загоїти рани в душі, але світлий спомин про Олександра Шелепова назавжди залишиться в наших серцях…