900

Бригада Сергія Макарюка

Бригада Сергія Макарюка

В умовах війни працювати важко – кожен день на шахті видається досить напруженим, але гірники намагаються триматися на позитиві та виконувати поставлені перед ними виробничі завдання.

Осінь – це традиційні сподівання на початок чогось нового. Але для всього колективу Марганецького гірничо-збагачувального комбінату цей період означає одне – підведення підсумків роботи видобувних та прохідницьких бригад, які працюють на шахтах підприємства. В цей період розпочинається найцікавіше – добігають кінця виробничі змагання серед трудових колективів підземних видобувних цехів, і ось-ось будуть визначені володарі перших, других та третіх місць цієї гірничої боротьби.

Наприкінці вересня свої виробничі "новорічні" вогні запалила шахта №9/10, адже дві її прохідницькі бригади достроково виконали свої річні плани: Юрія Москаленка (1 місце) та Анатолія Карпука (2 місце).

Не відстають від прохідників і видобувники.

28 вересня на шахті №14/15 видобувна бригада Сергія Володимировича МАКАРЮКА достроково виконала річний план у розмірі 86 тисяч тонн з видобутку сирої марганцевої руди.

Сергій Володимирович у свій час прийняв бригаду від попереднього видатного бригадира – Сергія Анатолійовича Харіна, і впродовж всього часу колектив старанно працював та підтримував гідне звання гірників.

В 2004 році Сергій Володимирович закінчив Національний гірничий університет за спеціальністю "Розробка місцезнаходжень корисних копалин" та отримав диплом гірничого інженера. В тому ж році він влаштувався на шахту №9/10 підземним гірником очисного вибою 5-го розряду, а через рік перевівся на шахту №14/15, де і працює зараз.

Особливу підтримку у виконанні встановлених планових показників надають Сергію Володимировичу його ланкові – В'ячеслав Кірюшкін, Антон Бабенко та Іван Дядик.

Того дня, 28 вересня, бригаду традиційно вітали на стволі шахти керівництво підземного видобувного цеху №14/15 та представники адміністрації Марганецького гірничо-збагачувального комбінату.

Ми також приєднуємось до теплих слів привітань із завершенням чергового виробничого року та зичимо гірникам мирного неба, міцного здоров’я та нових перемог на гірничому фронті!