Вас вітає профспілковий комітет первинної організації профспілки металургів і гірників України на АТ «Марганецький ГЗК»!

Вас вітає профспілковий комітет первинної організації профспілки металургів і гірників України на АТ «Марганецький ГЗК»!


Голова правління

Ми захищаємо права та інтереси членів профспілки металургів і гірників України, всебічно сприяємо духовному, культурному і спортивному розвитку трудящих нашого комбінату, а також членів їх сімей і жителів міста Марганця. Всього нас – членів профспілки металургів і гірників України на АТ «Марганецький ГЗК» – 3 тисячі осіб. Наша первинна профспілкова організація входить до складу Дніпропетровської обласної організації профспілки металургів і гірників України, яка, в свою чергу вливається в величезну родину металургів і гірників України під керівництвом Центрального Комітету профспілки трудящих металургійної і гірничодобувної промисловості України, що налічує майже 300 тисяч членів профспілки МГУ. Комбінат є містоутворюючим підприємством в місті Марганці. На його території більшу частину промислової продукції випускає АТ «Марганецький ГЗК». Якось, в приватній розмові, одна людина – ветеран Марганецького ГЗК, сказав: «Все, що у мене є, я зміг заробити на Марганецькому гірничо-збагачувальному комбінаті». Все, що на сьогоднішній день є в нашому місті, створено завдяки праці трудящих Марганецького ГЗК. Тому наш комбінат треба берегти і розвивати, адже саме в цьому запорука благополуччя всіх городян. Ми пишаємося тим, що саме нашій профспілкової організації довірили свої долі гірники міста Марганця. Ми – дружня родина гірників і металургів України, готові прийняти в наші ряди тих, хто ще не став членом профспілки. Сила профспілки в єдності наших рядів, згуртованості і солідарності. Адже одному дуже важко постояти за себе. Коли ми разом - ми сила!




Голова ПО ПМГУ АТ «Марганецький ГЗК» Анатолій Іванович Буряк.