442

Милі, чарівні,прекрасні та такі несподівані наші жінки! Вітаємо вас із чудовим святом - Міжнародним жіночим днем!

Кожного року, 8 березня, ваш ранок розпочинався з ароматної кави та квітів, з усмішок та привітань від найрідніших людей. Бо ви є найпрекраснішим на всій Землі і з вами пов'язане багато: життя, турбота, радість, кохання та щастя.

В мирну годину ви окрилюєте нас, у радісні моменти підтримуєте та радієте разом із нами, вчите милосердю та справедливості. Поруч із вами ми стаємо сильнішими, мужніми, шляхетними і прагнемо підкорювати нові для себе висоти.

Сьогодні все по-іншому. Зараз наша країна мужньо та самовіддано відстоює право на свободу, суверенітет та незалежність перед обличчям ворога. А тому ваша роль у нашому житті стала ще більшою. Сьогодні всі чоловіки готові брати у руки зброю та захищати вас, свої родини, своїх дітей та свої домівки. В цей самий час ви стали надійним тилом для всіх українців.

Тому у цей воістину жіночий день хочеться від щирого серця побажати, щоб ваше серце завжди палало від любові. Щоб ваше життя було наповнене лише добрими та прекрасними подіями. Залишайтеся такими ж ніжними, жіночними та чарівними. Нехай ваше життя буде яскравим і вражаючим, а поруч будуть лише надійні, вірні люди. Кохайте і будьте коханими. Зі святом весни вас!

О. М. Алєксєєнко, голова правління АТ "Марганецький ГЗК.
А.І Буряк, голова ПО ПМГУ АТ "Марганецький ГЗК.
А.І. Супрун, голова ради ветеранів АТ "Марганецький ГЗК".