898

Кожемян Анатолій Павлович

Кожемян Анатолій Павлович

Сумна звістка прийшла до Марганця цього тижня – 21 жовтня, під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку, загинув марганчанин, гірник, коханий чоловік та люблячий батько – КОЖЕМЯН Анатолій Павлович.

Всього декілька місяців тому Анатолій Павлович перетнув вікову межу 30 років, але за цей час встиг побачити як багато хорошого в житті, так, нажаль, і поганого.

В 2013 році Анатолій Павлович закінчив Марганецький коледж Національного гірничого університету і отримав диплом за спеціальністю "Підземна розробка корисних копалин". Через рік став батьком прекрасної, маленької донечки, а трохи згодом влаштувався охоронцем до місцевого супермаркету. Таким було мирне, повсякденне життя. Але...

В 2016-му Анатолій вирішив стати військовим та пішов захищати Україну.

Під час проходження служби у військовій частині на посаді сапера інженерно-саперного відділення 1-го інженерно-саперного взводу інженерно-саперної роти групи інженерного забезпечення військової частини оперативного командування "Схід" старший солдат Анатолій Павлович Кожемян зарекомендував себе як відповідальний, дисциплінований військовослужбовець. До виконання своїх обов’язків ставився відповідально, постійно підвищував рівень військових професійних знань, разом з тим був дуже порядною та доброю людиною.

Після закінчення військової служби Анатолій Павлович повернувся до мирного життя, а вже у 2021 році влаштувався в Марганецький гірничо-збагачувальний комбінат учнем підземного кріпильника на шахту №14/15.

24 лютого 2022 року змінило кожного з нас. Біль за рідну країну змусив Анатолія на другий день повномасштабного вторгнення рф на територію України знову взяти до рук зброю...

Анатолій Павлович назавжди залишиться в пам’яті марганчан веселим та щасливим чоловіком, який тільки нещодавно передавав вітання землякам з Днем Незалежності України та давав настанови, що скоро темрява закінчиться...

Адміністрація та профспілковий комітет Марганецького гірничо-збагачувального комбінату висловлюють щирі співчуття родині Анатолія Павловича.

Вічна Слава Герою!