844

7 січня православні українці відзначать Різдво Христове за юліанським календарем. У це свято в храмах проводиться Різдвяне богослужіння, віруючі влаштовують вертепи і збираються за святковим столом, а молодь – колядує.

Війна змусила нас відтермінувати частину планів, проте ми, українці, впевнені, що цей рік стане роком нашої спільної Перемоги, після якої ми обов’язково усе відбудуємо та розбудуємо!

Сьогодні за Волю та Незалежність України стоїть весь український народ – воїни, священнослужителі, волонтери, медики та енергетики… Кожен на своєму фронті робить неймовірні речі заради мирного майбуття, захоплюючи світ своєю мужністю та стійкістю.

У цей святковий час бажаємо, щоб розкидані по світу українські родини возз’єдналися, щоб усі Захисники повернулись живими додому.

Нехай на Різдво станеться справжнє диво, в яке ми щиро віримо, нехай запанує мир і злагода, і для України настане довгоочікувана Перемога! Щоб воїни з фронту повернулися живі додому, і більше не було для них причин покидати зі зброєю у руках рідних домівок! Хай Господня сила та опіка будуть завжди поряд, зміцнюють нашу віру, розтоплюють наші серця та дають нам впевненість робити успішні кроки!

З Різдвом, шановні марганчани!