821

Дорогі друзі!

Завершується 2022 рік - найскладніший і найтрагічніший в історії незалежної України.

24 лютого в наш дім прийшла страшна війна.

Підступний і жорстокий ворог вже понад десять місяців намагається зламати нас, позбавити найважливішого для нашої країни – незалежності та розвитку.

Але ми не здамося! Український народ – непереможний! Ми маємо гідність і понад усе любимо свою країну.

Безумовно - ми вистоїмо і переможемо. Сьогодні кожен з нас робить все можливе, щоб наблизити ту щасливу мить – мить ПЕРЕМОГИ!

Профспілка металургів і гірників України, разом з усім народом, - у вирі боротьби за нашу Свободу. Сотні спілчан, наших колег і друзів – на фронті у лавах ЗСУ та тероборони. Їх щоденний подвиг – це наша гордість і впевненість, що ворога буде розбито.

Центральна рада, територіальні та первинні організації Профспілки завжди на зв’язку з воїнами-спілчанами. Завдяки потужному волонтерському руху, розгорнутому у Профспілці, наші бійці отримують необхідне обладнання, одяг, засоби захисту. Працівники підприємств ГМК з власної ініціативи перераховують гроші на підтримку наших захисників, регулярно здають кров. Профспілка матеріально підтримує поранених, надає гуманітарну допомогу.

Ми ніколи не забудемо тих, хто віддав своє життя за нашу свободу і щасливе майбутнє України. Ми маємо бути гідними їх світлої пам’яті!

Сьогодні я вітаю всіх вас, шановні друзі, з новорічними святами!

Від щирого серця бажаю вам миру, щастя, міцного здоров’я і витримки!

Тримаймося разом! Віримо в нашу Перемогу і наближаємо її своєю наполегливою працею і взаємною підтримкою!

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Голова ПМГУ

Олександр Рябко