38

Начальник шахти №9/10 Сергій Сергійович Гужва.

Начальник шахти №9/10 Сергій Сергійович Гужва.

З Ювілеєм, керівник!

2003 рік. Саме в той час у виробничий колектив шахти №9/10 влаштувався підземним електрослюсарем черговим та з ремонту устаткування молодий юнак, який тільки-но закінчив Марганецький коледж Національного гірничого університету.

Мова йде про перспективного парубка, сьогоднішнього начальника шахти №9/10 Сергія Гужву, який цьогоріч відзначає свій Ювілей.

Трудова діяльність Сергія Сергійовича пов’язана лише з одним цехом – шахтою №9/10, а починалась вона так...

Молодий фахівець, як ми вже говорили раніше, взяв старт на «дев'ять-десять» з професії підземного електрослюсаря. Рік за роком він показував гідні трудові результати, тому невдовзі був призначений начальником дільниці очисного видобутку руди, потім головним інженером, а в 2018 році Сергій Сергійович Гужва став начальником шахти.

Сергій Сергійович має солідний запас знань, оскільки здобув вищу освіту у Національному гірничому університеті за спеціальністю «гірничий технік-технолог». Завдяки грамотному керівництву трудовий колектив шахти щомісяця досягав та в майбутньому буде досягати високих результатів, адже шахта №9/10 – одна з надійних, сильних та міцних підземних видобувних цехів Марганецького гірничо-збагачувального комбінату!

Відмінного начальника і впевненого в собі чоловіка вітаємо з ювілейним Днем ​​народження.

Сергію Сергійовичу! Нехай для Ваших цілей буде маса можливостей їх досягнення, а для Ваших планів завжди вистачає сил і засобів їх реалізації. Бажаємо завжди залишатися в авторитеті і при високому статусі, успіху Вам і процвітання.

З Ювілеєм!