1069

Українські військові вже 148 днів стримують російських загарбників, які намагаються окупувати території нашої держави. Ворог не відмовився від своїх цілей і продовжує завдавати ударів по позиціях Збройних сил України та мирних українцях.

Цього тижня до гірничого Марганця знову прийшла сумна звістка. У боях за незалежність і суверенітет нашої Батьківщини трагічно загинув ще один наш земляк, робітник Марганецького гірничо-збагачувального комбінату –

ГУПКА Анатолій Сергійович.

Йому було всього 35 років. В нього залишилась любляча дружина та малесенький синочок...

Проте ворожі кулі та уламки – нещадні і не обирають самостійно "цілі"...

У 2005 році Анатолій Сергійович закінчив Херсонський професійний суднобудівельний ліцей по спеціальностям "електрозварник ручної дугової зварки" та "збиральник металевих конструкцій". Вже у 2012 році він влаштувався електрогазозварником у Грушівський кар’єр. Працюючи за цим фахом, Анатолій Сергійович усував дефекти в ході зварного процесу, працював з металоконструкціями. Він навіть проводив газове різання металу, а також первіряв якість та міцність зварних швів. Так у кар’єрі минуло два роки, а потім за сімейними обставинами він змушений був звільнитися. Та у 2018-му повернувся до Грушівського кар’єру.

Попрацювавши рік електрогазозварником, Анатолій Сергійович, отримавши нову робітничу професію, перевівся у кар’єрі машиністом екскаватора 5-го розряду, а у 2021 році він здобув 6-й розряд.

Цьогоріч, 24 лютого, його життя, як і життя всіх українців, перекинулось з ніг на голову і вже 15 березня Анатолія Сергійовича було призвано до лав Збройних Сил України...

22 липня о 10.00 у сквері ім. Тараса Шевченка відбудеться прощання з Героєм.

Просимо жителів гідно провести в останню путь нашого захисника, віддати шану Герою, який поклав своє життя за нашу свободу і незалежність України у війні з російськими окупантами!

Приносимо щирі співчуття рідним та близьким Захисника, розділяємо ваш біль та схиляємо голову в глибокій скорботі.

Слава Герою! Вічна пам’ять!