865

Переможна ланка бригади Віталія Федорова

Переможна ланка бригади Віталія Федорова

Про наших гірників знають не тільки у Марганці, але і далеко за межами міста. Адже кожен мешканець нашого регіону знає, що марганецькі гірники – це люди загартовані і свою справу роблять бездоганно.

Ще два тижні тому, а точніше 30 листопада, очисна бригада, яку очолює Віталій Григорович Федоров, достроково виконала план з видобутку сирої марганцевої руди. Але на цьому запал до роботи не вгамувався, а навпаки – розійшовся, тому вже 20 грудня, в першу технологічну зміну, бригада видала на-гора 100-тисячну тонну руди!

Такий рекорд бригада Федорова встановлює вже не перший раз. Цей колектив вже четвертий рік поспіль доводить всьому гірницькому краю, що він гірницьку вдачу міцно тримає у своїй руці. Проте однією вдачею справа тут не обходиться. Річ у самій бригаді, а точніше – в людях. Гірники міцні та згуртовані, а тому кожну перешкоду вони гідно долають.

Цього року бригада Віталія Федорова не раз стикалася із труднощами, працюючи в різних умовах. Ось і в останні місяці роботи гірничий колектив працював напружено, адже забій декілька разів стикався з сильним гірським тиском, що змушував зупиняти видобувні роботи та займатися перекріпленням виробки. Проте стабільність – це ознака майстерності, а тому за гарною традицією на стволі шахти переможну ланку зустрічали керівництво та профспілкові лідери шахти №9/10, адміністрація та представники правління Марганецького гірничо-збагачувального комбінату, серед яких почесним гостем був голова правління АТ «Марганецький ГЗК» Олексій Миколайович Алєксєєнко.

Вітаю вас, шановні гірники, з подоланням такого престижного рубежу в 100 тисяч тонн руди, – говорить голова правління АТ «Марганецький ГЗК» Олексій Миколайович Алєксєєнко. – Цього року ви зібрали всі нагороди: першими серед очисних бригад достроково виконали річний план і першими «насипали» 100 тисяч тонн. Зараз в країні війна і я розумію, що склад бригади також дещо змінився. Але у вас залишився той запал на роботу і бажання до виконання та перевиконання престижних гірничих досягнень. Я вас щиро вітаю і бажаю вам всього найкращого, міцного здоров’я і мирного неба. Дякую вам за вашу роботу!

Також до привітань долучився і заступник голови правління з виробництва Валерій Григорович Заєць.

«Для мене, як для керівника виробничого напрямку Марганецького гірничо-збагачувального комбінату, трохи прикро, що цього року в нас тільки одна бригада подолала рубіж у 100 тисяч тонн. Але все ж таки цього року така бригада є. Наразі ви працюєте в складних умовах воєнного часу, але ви не поклали рук і продовжували сипати тонну за тонною, стаючи для всіх гідним прикладом. Ці 100 тисяч вам в цьому році дались досить складно, так би мовити, надра вас трохи «потріпали». Молодці хлопці! Так тримати!».

Шановний колектив бригади Віталія Федорова!

Вітаємо вас подоланням 100-тисячного рубежу!

В такий складний для всієї країни час ви продовжуєте доводити всім,

що являєтесь флагманом Марганецького гірничо-збагачувального комбінату.

Зичимо вам міцного гірницького здоров’я та миру!

Бригада 100

Бригада приймає привітання