1103

Дорогі друзі, працівники та ветерани Марганецького гірничо-збагачувального комбінату! Щиро вітаємо вас з Днем металурга та гірника України!

Гірник – одна з найскладніших у світі професій, яка поєднує надійних людей, впевнених у своїх силах. Вона вимагає міцного гарту, великих знань та досвіду. Кожна робоча зміна – своєрідне випробування, виклик долі.

Для нашого гірничого міста День металурга та гірника України – особливо значуще свято, адже тут кожен, так чи інакше, пов'язаний з нашим містоутворюючим підприємством. Рік у рік цей День ми відзначали весело і з розмахом, але нинішні реалії змушують багатьох працівників нашого підприємства зустрічати це свято, перебуваючи на війні.

Сьогодні наша галузь, як і вся національна промисловість, переживає складний період. Але при цьому гірничо-металургійний комплекс країни, як і за старих часів, залишається основою української економіки, яка наповнює державний бюджет і дає робочі місця сотням тисяч трудящих.

День металурга та гірника України – це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у місті з особливим колоритом, традиціями і славною історією. Це свя­то найдорожче для кожного з нас, бо воно наповнює наші серця гордістю за земляків.

Дякуємо кожному працівнику Марганецького гірничо-збагачувального комбінату за його внесок у розвиток підприємства, за самовідданість на робочому місці, за вірність професії та за кмітливість у найскладніших ситуаціях. Ми обіцяємо докладати всіх можливих, а іноді й неможливих зусиль для того, щоб комбінат існував, розвивався і працював на перспективу, а кожен з вас мав робоче місце і гідну заробітну плату.

Шановні працівники металургійної промисловості! В цей знаменний день прийміть наші найщиріші вітання! Всі ми з глибокою повагою ставимося до вас, ми схиляємося перед вашою невичерпною працьовитістю, перед вашими здібностями. Ми бажаємо вам, щоб у роботі не було збоїв, щоб ваша праця гідно оплачувалася, щоб ви і ваші родини жили в найкращих умовах. Бажаємо вам, щоб виконувалися всі ваші бажання, щоб після трудового дня вас вдома чекали рідні і улюблені люди. Міцного здоров'я, гарного настрою, щастя, оптимістичного погляду на життя і професійних успіхів!

О. М. Алєксєєнко, голова правління АТ "Марганецький ГЗК".

А.І Буряк, голова ПО ПМГУ АТ "Марганецький ГЗК".

А.І. Супрун, голова ради ветеранів АТ "Марганецький ГЗК".